Aralık 31, 2011

Her şey süreç dahilindedir benim algımda, ama teknik olarak sürecin bitişi de bir an ;) o an’lar bu gece yarısına tekabül eder mi bilemem ama yükselip yukarıdan bakasım var; son bir yıla ve öncesine. Beynimden bir sonra geçecek olanı tahmin edemediğim gibi, olaylar da peşi sıra bağlanarak gelişmiş. 365 gün önce bugünümü bilmiyordum, şu an 365 gün sonramı da bilmiyorum. Bilsek çok sıkıcı olmaz mıydı zaten! :)
dişilin içinde bir yang tohum, erilin içinde bir yin.. hep biri diğerinin içinde.. evren itinayla dengeliyor bizim için.. hep güvenmeli, bazen ortasında kalıp anlamakta güçlük çeksek de.. belki her sabah ta içimizde hissedip akşama kadar unuttuğumuz isteklerimizle, yüzleşmelerimizle, yüzleşememelerimizle, kırıklıklarımızla, üzüntülerimizle, öfkelerimizle, başkaları tarafından onaylanıp onaylanmamaktan öte kendi içimizle barışık olmakla ilgilendiğimiz, özsaygımızı yitirmediğimiz, her ne isek kendimizi kabul ettiğimiz bir yıl ve sonrası olsun öncelikle. Hayatta herşey bizim için, şekilsel ne varsa gün olur isteyene gelir de, her sabah bizi huzurla uykudan uyandıracak ellerimiz, dillerimiz olsun bu yıl.. aynaları kırmadığımız, her gün kendimizden güç aldığımız, gücümüzden kibirlenmediğimiz bir yıl olsun.
Her yıl, her gün, her an bereketi ve güzelliğiyle gelsin, bizi kutsasın! sevgiyle kutsasın ve gözlerimiz birbirimize gerçek baksın! ;)
vee tabii ki nefesler aksın :) şimdi derin bir nefes alın ve verirken tüm ağırlığınızı yer çekimine bırakın! Karnı, omuzları, çeneyi, kaşların arasını gevşetiiin, her gün sizi kastıranlara inat! Ve bırakın artık gereksiz yükleri, yerçekimine tevekkül :)
fonda magic moments, elimde sıcak şarap ve günün tılsımıyla hepinize sevgiyle Mutlu Yıllar dillerim!! :D


1 yorum: